Receptes

arros

Arròs mar i muntanya

Ens encanta cuinar l’arròs i tenir-lo a punt per quan els infants seuen a taula. Aquest és un dels nostres clàssics:

Arròs mar i muntanya

Ingredients

  • 320 grs d’arròs (uns 80 grs per persona)
  • 100 grs Musclos
  • 100 grs de calamars
  • 200 grs de conill
  • 200 grs de pollastre
  • 100 grs Gamba pelada
  • 100 grs Cloïsses
  • 150 grs Costella de porc
  • Brou de peix
  • Brou de pollastre
  • Vi blanc
  • Oli d’oliva
  • Sofregit (ceba, all, pebre vermell i verd i tomàquet)

Preparació

  1. Tallem les verdures petites per fer el sofregit i les posem amb la paella amb oli d’oliva. Salpebrem.
  2. En una altre paella saltegem el marisc salpebrat amb una mica de vi blanc i deixem reduir. Reservem.
  3. Fem el mateix amb la carn en una altra paella.
  4. En una paella ho posem tot, afegim l’arròs i el barregem bé i agreguem el brou de peix i de pollastre.
  5. Deixem coure 15 minuts i ho deixem reposar 5 minuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *