Ens encanta cuinar l’arròs i tenir-lo a punt per quan els infants seuen a taula. Aquest és un dels nostres clàssics:
Arròs mar i muntanya
Ingredients
- 320 grs d’arròs (uns 80 grs per persona)
- 100 grs Musclos
- 100 grs de calamars
- 200 grs de conill
- 200 grs de pollastre
- 100 grs Gamba pelada
- 100 grs Cloïsses
- 150 grs Costella de porc
- Brou de peix
- Brou de pollastre
- Vi blanc
- Oli d’oliva
- Sofregit (ceba, all, pebre vermell i verd i tomàquet)
Preparació
- Tallem les verdures petites per fer el sofregit i les posem amb la paella amb oli d’oliva. Salpebrem.
- En una altre paella saltegem el marisc salpebrat amb una mica de vi blanc i deixem reduir. Reservem.
- Fem el mateix amb la carn en una altra paella.
- En una paella ho posem tot, afegim l’arròs i el barregem bé i agreguem el brou de peix i de pollastre.
- Deixem coure 15 minuts i ho deixem reposar 5 minuts.