Receptes

truita

Truita d’espinacs i patata

Sempre diuen allò de que als nens no els hi agrada la verdura, però hi ha moltes maneres de preparar-la perquè els hi sembli atractiva. Com per exemple, en una deliciosa truita!

Truita d’espinacs i patata

Ingredients (per a 4 persones)

  • 1 Kg d’espinacs
  • 4 patates mitjanes
  • 6 ous
  • 1/2 ceba
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Preparació

  1. Bullim els espinacs amb sal i escorrem molt bé perquè no quedi aigua.
  2. Piquem la ceba petitona i l’escalfem en oli a foc lent.
  3. Pelem i tallem les patates en làmines fines i afegim a la ceba. Seguim coent a foc lent tapant la paella.
  4. Escorrem i saltegem els espinacs fins que perdin l’aigua de cocció.
  5. En un bol, batrem els ous i hi afegirem tots els ingredients. Rectifiquem de sal.
  6. En una paella antiadherent cuallem la truita, primer a foc fort i després a foc més lent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *