Sempre diuen allò de que als nens no els hi agrada la verdura, però hi ha moltes maneres de preparar-la perquè els hi sembli atractiva. Com per exemple, en una deliciosa truita!
Truita d’espinacs i patata
Ingredients (per a 4 persones)
- 1 Kg d’espinacs
- 4 patates mitjanes
- 6 ous
- 1/2 ceba
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Preparació
- Bullim els espinacs amb sal i escorrem molt bé perquè no quedi aigua.
- Piquem la ceba petitona i l’escalfem en oli a foc lent.
- Pelem i tallem les patates en làmines fines i afegim a la ceba. Seguim coent a foc lent tapant la paella.
- Escorrem i saltegem els espinacs fins que perdin l’aigua de cocció.
- En un bol, batrem els ous i hi afegirem tots els ingredients. Rectifiquem de sal.
- En una paella antiadherent cuallem la truita, primer a foc fort i després a foc més lent.