Receptes

crema

Crema de carbassó

Als nens i nenes els hi encanten els plats de cullera i una bona manera de que mengin verdures és preparar una crema. Les cremes són molt versàtils perquè les pots fer fredes a l’estiu i calentetes a l’hivern. Al nostre pla de menús en trobareu de manera habitual i una de les que més preparem i que millor es mengen els nens és la de carbassó. Atents a la recepta!

Crema de carbassó

Ingredients

  • 1 porro
  • 3 patates
  • 3 pastanagues
  • 2 carbassons
  • Oli d’oliva
  • Crema de llet
  • Sal i pebre

Preparació

  1. Rentem i tallem les verdures.
  2. En una olla hi posem oli d’oliva i sofregim i salpebrem el porro fins que quedi daurat.
  3. Afegim la resta de verdures, cobrim amb aigua i deixem bullir fins que estiguin tendres.
  4. Triturem i afegim la crema de llet per donar-li cremositat.

NOTA: Nosaltres pelem el carbassó perquè hem vist que als nens els hi agrada més, però es pot deixar amb la pell. També hi afegim uns crostonets de pa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *