Als nens i nenes els hi encanten els plats de cullera i una bona manera de que mengin verdures és preparar una crema. Les cremes són molt versàtils perquè les pots fer fredes a l’estiu i calentetes a l’hivern. Al nostre pla de menús en trobareu de manera habitual i una de les que més preparem i que millor es mengen els nens és la de carbassó. Atents a la recepta!
Crema de carbassó
Ingredients
- 1 porro
- 3 patates
- 3 pastanagues
- 2 carbassons
- Oli d’oliva
- Crema de llet
- Sal i pebre
Preparació
- Rentem i tallem les verdures.
- En una olla hi posem oli d’oliva i sofregim i salpebrem el porro fins que quedi daurat.
- Afegim la resta de verdures, cobrim amb aigua i deixem bullir fins que estiguin tendres.
- Triturem i afegim la crema de llet per donar-li cremositat.
NOTA: Nosaltres pelem el carbassó perquè hem vist que als nens els hi agrada més, però es pot deixar amb la pell. També hi afegim uns crostonets de pa!