Receptes

unknown-1

Escudella amb pilota

Us ve de gust un plat d’escudella?. Amb l’arribada del fred ve molt de gust un platet de sopa calenta. En els nostres menús mai hi falta i avui us volem ensenyar com la preparem. Penseu que el brou que surti, es pot congelar en petits tuppers i així en teniu per qualsevol dia que volgueu preparar un sopar ràpid (treure del congelador/posar a l’olla/esperar que arrenqui el bull/ afegir-hi la pasta/ servir calentet).

Ingredients per al brou

  • Cuixa de pollastre
  • Cuixa de gall d’indi
  • Costella de porc
  • Cansalada ibèrica
  • Gallina
  • Ós de pernil
  • Ós blanc
  • Porro
  • Api
  • Ceba
  • Col
  • Xirivia
  • Nap
  • Pastanaga
  • Patata
  • Cigrons

unknown-3

Ingredients per a la pilota

  • Picada de vedella
  • Picada de porc
  • Ametlla picada
  • Ous
  • Pa ratllat
  • All picat
  • Julibert picat

unknown-2

Preparació

  1. Posem tota la carn neta en una olla i la cobrim d’aigua. Deixem bullir.
  2. Quan porti uns 30 minuts afegim les verdures netes i deixem una hora més. Durant el procés, anirem retirant el greix que queda surant, rectificarem de sal i afegirem l’aigua que es necessiti (sempre calenta).
  3. Mentre es fa el brou, prepararem la pilota. Barrejarem tots els ingredients i farem boles grans.
  4. Uns minuts abans de que el brou s’acabi de fer, afegim les pilotes perquè es coguin.

LLest per servir a taula! Per acompanyar, què us sembla una amanida verda d’entrant?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *