Receptes

pollo

Pollastre al forn a les fines herbes

Aquest és potser un dels plats clàssics de Bárbara Cuesta, SL. Mai falta en els nostres menús i els infants el devoren. Ja sabeu que sovint l’acompanyem amb amanida i a vegades amb unes patates xips. El voleu preparar a casa vostra? Preneu nota!

Ingredients:

  • Pollastre (contra-cuixa i cuixa)
  • Orenga
  • Llaurer
  • Romaní
  • Farigola
  • Pebre dolç
  • Sal
  • Pebre
  • Llimona
  • Vi blanc

Preparació:

  1. Rentem el pollastre i salpebrem.
  2. Hi afegim les herbes al nostre gust
  3. Posem al forn precalentat a 250ºC.
  4. Anem controlant la cocció i quan estigui daurat li afegim vi blanc i ho deixem 15 minuts més perquè acabi de coure’s.

Què us sembla si d’acompanyament preparem una amanida amb magrana? Fa molt de tardor, oi?

unknown-4

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *