Receptes

Unknown

Crema de pèsols

Ja podeu trobar els primers pèsols de l’any a les botigues. Els podeu preparar crus en amanida (són dolços i als nens els hi solen agradar) o cuits o fer-ne una crema, com aquesta que us expliquem avui i que van menjar fa uns dies els nostres petits comensals.

Ingredients:

  • Pèsols
  • Porro
  • Patata
  • Carbassó
  • Oli d’oliva

Preparació:

  1. Sofregir el porro en l’oli d’oliva i quan s’hagi daurat afegim la resta de verdures, excepte els pèsols.
  2. Cobrir amb aigua, afegir sal i pebre i deixar bullir fins que les verduretes estiguin tendres. Cinc minutets abans de retirar-ho afegir-hi els pèsols. Es couen molt ràpid i si els posem en l’últim moment aconseguirem que no perdin el seu color verd característic.
  3. Retirem del foc, triturem i passem pel xino perquè quedi més fi.
  4. Ho podem acompanyar amb trossets de pernil i rajolinet d’oli.

Unknown-1

 

Que vagi de gust!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *