Receptes

peix al forn

Peix al forn amb verduretes i patates

Com prepareu el peix? A Bárbara Cuesta SL evitem els fregits i per això, la majoria de vegades, el cuinem al forn. Preneu nota!

Ingredients:

  • Filets de lluç
  • Patata
  • Ceba
  • Pebrot vermell i pebrot verd
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

  1. Tallar les patates a rodanxes fines i les verdures en juliana.
  2. Posar-les a una safata de forn amb un rajolí d’oli d’oliva. Salpebrar i posar al forn, prèviament escalfat a 180º.
  3. Quan les patates estiguin tendres (punxar amb una forquilla per esbrinar-ho) posar els filets de lluç i deixar aproximadament uns 10 minuts més al forn.

És un bon plat per sopar si hi posem una mica de verdura al davant o una amanida! Lleuger i saborós! Nyam nyam!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *