Receptes

top view of fideo pasta as background

Fideuà de peix

Un dels plats estrella de l’estiu és la Fideuà. Si la podem prendre a la voreta del mar, millor que millor, però a casa, si la preparem amb amor, ens farà gaudir d’un àpat especial.

Ingredients:

  • 1 litre de brou de peix
  • 250 grams de fideus cabell d’àngel
  • 2 cebes grans
  • 3 dents d’all
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • Cloïsses
  • Gambetes pelades
  • Sípia
  • Musclos
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

  1. Torrar els fideus en una paella fins que estiguin daurats i reservar.
  2. En una paella posar una mica d’oli d’oliva i fer un sofregit (ceba, all, pebrot verd i vermell). Reservar.
  3. En una paella saltar la sípia i les gambetes.
  4. En dues olles amb una mica d’aigua obrir els musclos i les cloïsses per separat. Reservar el brou que en quedi.
  5. A la paella on presentarem la fideuà, posar-hi el sofregit juntament amb els fideus, la sípia i les gambetes. Cobrir amb el brou de peix (al que haurem afegit el brou de coure les cloïsses i els musclos.
  6. Posar sal i pebre al gust i deixar fent “xup-xup” fins que els fideus estiguin tendres. Afegir les cloïsses i els musclos i deixar reposar fins que els fideus es posin cap amunt.

Prepareu un allioli casolà i a gaudir del dinar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *