Receptes

Meatballs in sweet and sour tomato sauce and basil in a wooden bowl

Mandonguilles de vedella en salsa

Aquesta és una de les receptes que més agraden als nostres comensals. En especial, a la Íria. Preneu nota per cuinar-la des de casa!

Ingredients:

  • 2 cebes
  • 2 dents d’all
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • Oli d’oliva
  • Salsa de tomàquet
  • 30 Mandonguilles de carn picada de vedella

Preparació:

  1. Enfarinem les mandonguilles i les fregim en una miqueta d’oli d’oliva.
  2. Fem el sofregit amb ceba, all, pebrot verd i vermell i el triturem.
  3. Posem les mandonguilles en una cassola amb el sofregit i una mica de salsa de tomàquet. Les cobrim amb una mica d’aigua i les deixem bullir fins que la salsa es redueixi.

Trieu un bon pa per acompanyar i sucar en la salsa! Boníssim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *