Receptes

WhatsApp Image 2020-10-19 at 18.03.39 (1)

Llenties

L’altre dia vam rebre un mail que ens va fer moltíssima il·lusió. L’Àlex, un exalumne de l’Escola Bernat de Mogoda que es quedava a dinar al menjador, ens demanava la recepta de les llenties. En el correu ens deia que s’enrecordava de com les cuinavem i trobava a faltar el seu sabor. Estem encantades de rebre aquestes peticions i per això, aquí us deixem la recepta de les nostres llenties!

Ingredients (per a 4 persones):

  • 250 grs Llenties
  • 1 Ceba amb claus d’espècia clavats

WhatsApp Image 2020-10-19 at 18.03.37

  • 1 fulla de Llorer
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • 2 alls
  • 2 cullarades Tomàquet fregit
  • 1 cullaradeta de pebre dolç (millor si és de la Vera)
  • Sal

Preparació:

  1. Rentem les llenties. Les posem en una cassola i les cobrim d’aigua.
  2. Hi afegim el llorer i la ceba amb els claus d’espècie i ho fem bullir.
  3. Mentrestant, en una paella posem una mica d’oli d’oliva i fem un sofregit (ceba, all, pebrot verd i vermell). Afegim el pebre dolç i sal al gust i el tomàquet fregit. Ho triturem.
  4. Quan les llenties estiguin tendres les barregem amb el sofregit. I ja estaran llestes per servir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *