Som una empresa de menjadors escolars

Som una empresa amb més de 30 anys d’experiència en serveis de menjadors escolars. Actualment duem els nostres serveis a una escola i una escola bressol del municipi de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona).

L’experiència

Des que vam començar hem intentat millorar dia rere dia, adaptant-nos als centres i incorporant millores.

La proximitat

Treballem mà a mà amb els centres escolars i amb les AMPA i oferim a les famílies un contacte directe per resoldre dubtes i preocupacions.

La qualitat

La nostra responsabilitat recau en oferir uns menús de qualitat. Per això, cuidem els nostres plats seleccionant proveïdors de proximitat i emprant producte fresc i de temporada.

Equilibrada

L’alimentació té una gran importància en el periode de creixement i per això, elaborem uns menús que s’adapten a les necessitats nutritives dels infants i creen uns hàbits alimentaris saludables. Tots els menús són revisats per un dietista colegiat.

Els nostres menús...

Ens basem en la dieta mediterrània i fem una proposta que segueix les darreres recomanacions dels organismes oficials

Adaptada

Tenim en compte aquells casos especials, ja sigui per trastorns o intoleràncies (gastroenteritis, al•lèrgies,….) com per aspectes ètics (vegetarià, vegà…) o de creences (halal…)

Atractiva

Tenim en compte la presentació i preparació dels plats. La varietat de colors i textures, així com la forma de preparar els plats (bullit, fregit, cuit al forn, al va- por, guisat) eviten la monotonia i els fan més atractius.

Els nostres menús estan revisats per Josep Gou Gratacós, Farmacèutic i nutricionista, col·legiat 12481 (CALITEC)

Per a la seva confecció, seguim les darreres recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que podeu consultar en els següents enllaços: